Dr Dennis Gross Skincare  är en modern och högteknologisk hudvårdsserie som ger revolutionerande dermatologiska resultat. Produkterna tillhör kategorin cosmeceuticals – hudvårdsprodukter i gränslandet mellan kosmetika och läkemedel. Innehållet i produkterna baseras på en blandning av naturliga växtextrakt och ingredienser som är baserade på den senaste vetenskapliga forskningen för att ge samma resultat som vid besök hos hudläkare.

Dr Gross Klinisk Alpha Beta Ansiktspeel (kemisk peeling)   30 min 795 kr

Dr Dennis Gross genombrottspeel är en mer kraftfull kemisk peeling som exfolierar huden med 5 olika AHA- och BHA-syror vilket ger en bevisad multifunktionell effekt. Det ger ett omedelbart synligt resultat och passar alla hudtyper/hudtillstånd.
Rekommenderas som enstaka behandling eller kur om 4-5 gånger, en gång/månad för ett mer varaktigt resultat. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

Behandlingseffekter:
* Minimerar linjer och rynkor
* Motverkar hyperpigmentering
* Verkar spänstgivande och ger synlig lyster
* Lindrar och motverkar acne och rosacea
* Stimulerar kollagenproduktionen
* Har porsammandragande effekt
* Återfuktar huden
* Reglerar talgproduktionen
* Jämnar ut hudtonen
* Passar även känslig hud

Dr Gross Klassisk ansiktsbehandling  75 min 1090 kr

För dig som vill ha en klassisk ansiktsbehandling erbjuder Dr Gross en djup verkande behandling med omedelbart synligt resultat som inkluderar Alpha Beta Medi-spa Peel. Denna kompletta behandlingen skräddarsys efter din huds behov och återskapar en ultimathudkondition och ger en slätare  och fastare hy.

I behandlingen ingår. Rengöring, hudanalys, varma handdukar, porrengöring, Alpha Beta Medi-spa Peel, ansiktsmassage, mask med hyalaronsyra och passande creme.