Esse's produkter arbetar med levande probiotica (goda bakterier) och prebiotica som är näring åt hudens goda bakterier tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Genom denna nya teknik man kan skapa RESULTAT som är högre än vad som tidigare kunnat uppnås och som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.

ESSE PROBIOTIC SKINCARE 620 kr

För dig som vill ta del av den senaste forskningen och framtiden hudvård, passar alla hudtyper och ger fina resultat på hudtillstånd och hudproblem som akne, rosacea, känslig hud, eksem och åldrad hud. Behandlingen och produkterna optimerar en frisk och sund hudhälsa och bekämpar åldersprocesser. Trippelrengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, noggrann portömning, massage av ansiktet, decolltage och axlar, ansiktsmask, avslutande serum och ansiktscreme.

ESSE PROBIOTIC SKINCARE AMPULLBEHANDLING tillval i behandling

Tänk dig en ansiktsbehandling som ger EXTREMT högt resultat utan att använda nålar! Tänk dig en ansiktsbehandling som bjuder på en otroligt skön upplevelse samtidigt som huden får en strålande lyster!Nu finns den hos oss! Esse Probiotic Skincare Ampullbehandling.

Fem olika högeffektiva ampuller med som är proppade med probiotika och prebiotika som tillsammans med andra ingredienser skapar magi för huden.

Hyaluronicampull – Innehåller hög koncentration av hyaluronsyra (fukt). Hyaluronsyran är lågmolekylär för att den ska återfukta huden på djupet.

Hydroboostampull – En idealisk boost för alla hudtyper, särskilt vid övergången mellan årstiderna. Hydroboost återfuktar, lugnar och balanserar huden med probiotika, hyaluronsyra och antioxidanter. 

Brightampull – Jämnar ut hudtonen/pigmenteringar

Calrifyingampull – Innehåller en kombination av aktiva ämnen som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott av acne, minskar rodnad och inflammationer.

Intensityampull – Innehåller bland annat Parakrasse, som är naturens eget botox. Denna ampull ger en snabb och effektiv reducering av rynkor. Ger ett synbart resultat på linjer efter bara en behandling!